Snabbare väg till nytt intranät

Anmäl dig till vårt webinar

 

Går ni i tankar att bygga nytt intranät? Tror du att just din organisation har unika behov? Visste du att 80% av funktionerna som utvecklas är samma för i princip alla intranät?

Vi har byggt intranät baserat på Episerver till mängder av organisationer i över 15 år. Dessa erfarenheter har vi samlat i ett färdigt intranät som kan användas precis som det är, eller användas som påbyggnadsbar grund för just ert framtida intranät. I detta webinar berättar vi mer om vår lösning och hur den reducerar projekttid och risk samtidigt som den ökar er kostnadskontroll.

När?
Webinaret hålls vid två tillfällen. Välj den tid som passar dig bäst (du anger din valda tid i anmälningsformuläret):

20 april klockan 9:30

26 april klockan 14:00

Har du inte möjlighet att medverka något av datumen men ändå är intresserad av att ta del av presentationen? Anmäl dig då till något av datumen och lämna en kommentar i anmälan att du inte kan medverka så skickar vi inspelningen av webinaret till dig. 

Var?
Webinaret genomförs online. En länk med instruktioner för att starta mötet skickas till dig i samband med att du anmäler dig.

För vem?
Webinaret riktar sig till dig som ansvarar för eller är delaktig i organisationens intranät och som vill vidareutveckla dina kunskaper eller söker inspiration.

Webinaret hålls av Niklas Jägerklou.

niklas