Så bygger du ett vinnande team

Anmäl dig till vårt webinar

 

Vår erfarenhet säger oss att det är bra att jobba tillsammans. Vi vill bygga ett gemensamt team mellan oss och våra uppdragsgivare.

För att skapa bästa förutsättningarna för ett framgångsrikt och värdeskapande projekt behöver man förstå vad som påverkar arbetsklimatet i ett team. I detta webinar går vi kort igenom de viktigaste faktorerna som styr om teamet lyckas eller misslyckas med sitt uppdrag och berättar om framgångsfaktorerna i vårt arbetssätt där vi tillsammans med er skapar förutsättningar för digital nytta – på riktigt!

När?
Webinaret hålls vid två tillfällen. Välj den tid som passar dig bäst (du anger din valda tid i anmälningsformuläret):

15 november klockan 14:00

20 november klockan 14:00

Har du inte möjlighet att medverka något av datumen men ändå är intresserad av att ta del av presentationen? Maila i så fall emma.dahlgren@meridium.se så skickar vi en inspelning av webinaret till dig i efterhand.

Var?
Webinaret genomförs online. En länk med instruktioner för att starta mötet skickas till dig i samband med att du anmäler dig.

För vem?
Webinaret riktar sig till dig som är beställare av en digital tjänst, projektledare, produktägare eller som på annat sätt ingår i en projektgrupp.

Webinaret hålls av Mats Lindblom.

 

mats