<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=698946116905223&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
Gå till sidans innehåll

Välkommen på frukostseminarium

- Att skapa verksamhetsnytta med sitt intranät

 

Har du någon gång känt att ert intranät inte används fullt ut? Eller att ni inte får de effekter ni vill? Vill du lära dig hur ni kan utnyttja ert intranäts fulla potential och skapa ett verktyg som faktiskt genererar värde i er organisation? Då är du varmt välkommen på vårt frukostseminarium den 20 oktober när fokus kommer att ligga på hur du genererar verklig nytta med ert intranät.

Vi har bjudit in Magdalena Werner från Vallentuna kommun som delar med sig av hur de tänker kring utvecklingen av sitt intranät. Praktiska exempel och tips blandas med erfarenheter kring hur Vallentuna kommun har gjort för att skapa nytta för verksamheten.

Malin Göthberg och Niklas Jägerklou från Meridium har erfarenhet från flertalet intranätprojekt och kommer berätta om sina lärdomar för hur man lyckas skapa ett intranät som genererar verksamhetsnytta.

 

Program

8.00 - Frukostbuffé serveras

8.30 - Kundcase: Magdalena Werner, kommunikationsstrateg på Vallentuna kommun, berättar hur de arbetar för att skapa verksamhetsnytta med sitt intranät och hitta enkla lösningar istället för stora integrationer.

  • Hur kan tidstjuvar motarbetas och hur ser man effekter?
  • Användaren, vad har de för behov och förutsättningar?
  • Att möta konkurrensen av verksamhetssystem genom samarbete, kanalstrategier, ”missionering”.

9.00 - Malin Göthberg, projektledare på Meridium, har dragit lärdomar från flertalet intranätprojekt och berättar hur ni gör för att intranätet inte ska bli en informationskyrkogård. 

  • Hur viktigt är det med mätning på intranätet?
  • Vems behov är det som ska uppfyllas?
  • Låt det få börja med Version 1.0.
  • Trender på gott och ont.

9.30 - Niklas Jägerklou, kundansvarig på Meridium, avslutar morgonen med en kort presentation av Meridiums intranätpaket och vilka behov som ligger till grunden för skapandet av en helhetslösning som passar alla.

 

 

När: 20 oktober klockan 8:00.

Var: World Trade Center, Kungsbron 1, Stockholm.

Antal platser: Begränsat.

Pris: Gratis!